Web

GEBRUIKS- VRIENDELIJKE

WEBSITES EN WEBSHOPS

Je website of webshop is het visuele centrum van je digitale actie. Daarom moet je website er niet alleen aantrekkelijk uitzien voor desktop, laptop en mobile. Ook hoort je website uit te blinken in gebruiksvriendelijkheid. En natuurlijk wil je door voortdurende aandacht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) zo hoog mogelijk scoren voor de zoekwoorden die jouw doelgroep intikt of inspreekt.

Digitale DRAAISCHIJF

MAAK VAN JE WEBSITE JE DIGITALE DRAAISCHIJF

Je website is veel meer dan je digitale visitekaartje. Maak er je digitale draaischijf van. Want op je website bekijken mensen je aanbod, ze schrijven zich in op je nieuwsbrief, ze lezen je blogberichten, ze raadplegen je instructiefilmpjes en ze vullen interesse- of bestelformulieren in.

Een goede raad: hou je website eenvoudig. Waarom? Een gebruiksvriendelijke website werkt het best. Bezoekers weten intuïtief waar ze moeten klikken, begrijpen de informatie die je geeft en zien meteen hoe ze kunnen bestellen. Begrijp ons niet verkeerd: een gebruiksvriendelijke website bouwen is niet eenvoudig. Maar wees gerust, bij Bevisual zijn we ‘geen simpel mannen’.

EENVOUDIG

HOU JE WEBSITE 

EENVOUDIG

 KRACHT

GEEF JE WEBSHOP 
KRACHT

Voor verschillende bedrijven is een webshop hun eerste bron van inkomen, voor veel andere hun tweede. In beide gevallen loont het de moeite je webshop up-to-date te houden. Maak het je bezoekers altijd gemakkelijk, dat geeft je webshop kracht. Ze zullen veel vlotter de weg naar de bestelknop vinden.

Is je website nog niet geschikt voor smartphones? Jammer, want steeds meer mensen bekijken websites op mobiele toestellen. Wij zorgen ervoor dat je website op elk schermformaat mooi oogt, snel laadt en uiterst interactief is. Voeg daar nog een aantrekkelijk webdesign bij, en je website zal je business doen draaien.

 KIJKEN

LAAT IEDEREEN

KIJKEN

WAT Kan je verwachten?

We zochten voor de opstart van onze nieuwe zaak een frisse website die het bezoekers gemakkelijk maakt om een offerte aan te vragen.

Wesley Peeters

Coolux

      CASE

Project

WEB PROJECT

Een frisse website die converteert

Voor onze klant Coolux ontwikkelde we een frisse en gebruiksvriendelijke website. De focus lag hierbij om bezoekers meerdere opties te geven om over te gaan tot offerte aanvraag.

Klant

Coolux

Benieuwd?

LET’s START!

BEZOEK ONS

Berkenstraat 16
3665 As (België)

Contact

hello@bevisual.be
+32 494 71 15 77

Copyright © 2024 All right reserved.