Content creation

Content creation die informeert en activeert

Wat vertel je je doelgroep? Met welk aanbod wil jij prospects en klanten verleiden? Hoe ga jij met sterke content telkens weer de abonnees op je nieuwsbrief en volgers op sociale media verrassen?

 

Digitale DRAAISCHIJF

MAAK VAN content jouw king

Hoe laat je zien dat jij toonaangevend in jouw sector bent? Informeer je doelgroep, motiveer mensen en maak hen enthousiast. Ze zullen jou aanzien als iemand die weet waarover hij spreekt. Onmogelijk, denk je? Ook in jouw vakgebied kun je kennis en inzichten communiceren die het verschil met je concurrenten maken. Zo word jij de king of queen van de content.

Moet content lang of kort zijn? Wij adviseren voor content te gaan die blijft boeien. En dat doe je tegenwoordig door een goed gedoseerde mix van video, beeld en tekst. Waarom? Video zal de volgende jaren in belang toenemen: op termijn zullen mensen in videocontent kunnen zoeken. Maar nu al zien we dat steeds meer mensen op het web video’s bekijken.

EENVOUDIG

Combineer

VIDEO, beeld en tekst

 KRACHT

Draag zorg voor SEO én de inhoud

Google kijkt niet alleen naar de zoekwoorden in je webcontent, maar ook naar de waarde van die content. Wij zorgen er niet alleen voor dat alle SEO-elementen van je website technisch in orde zijn, maar dat je teksten vlot te lezen zijn en bezoekers informatie bieden waar ze echt iets mee aankunnen. Onze copywriters maken gebruik van storytelling, schrijven lezersgericht en bouwen duidelijke calls to action in. 

WAT Kan je verwachten?

Wij zijn zeer trots op onze realisaties en daarom wouden we ze graag in beeld brengen. Maarten maakte een reeks van indrukwekkende videos en foto’s die we nu online en offline gebruiken om onze klanten te overtuigen.

Eddy de Leeuw

Alfasun

      CASE

Project

CONTENT CREATION PROJECT

Realisatie foto’s en video’s voor Alfasun

Alfasun heeft duizende realisaties waarvan enkele pareltjes die ze graag met hun klanten wilden delen. We maakten onder andere een reeks van lange en korte clips, die Alfasun vervolgens kon gebruiken op social media, website en tv schermen.

Klant

Alfasun

Benieuwd?

LET’s START!

BEZOEK ONS

Berkenstraat 16
3665 As (België)

Contact

hello@bevisual.be
+32 494 71 15 77

Copyright © 2024 All right reserved.