Digitale strategie

LEIDT JE NAAR DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Hoe ziet jouw digitale strategie eruit? We leggen ze eerst onder het vergrootglas. Of we vertrekken van een wit blad en schetsen het volledige digitale plaatje. Met de focus op mens en emotie, want in het strategisch verhaal staan jouw prospects en klanten in het brandpunt.

digitale strategie

Verhaal

Jouw verhaal staat centraal

We luisteren naar je verhaal: waar sta je in jouw markt, wie is je doelgroep, hoe evolueert jouw markt, wie zijn de grote voorbeelden, op welke gebieden kun jij het beter? Die gegevens vormen de basis waarop we jouw digitale strategie bouwen.

In de digitale strategie is jouw klant of prospect de held. Niet je bedrijf, niet je product, niet je dienst. Wel wat je aanbod voor mensen betekent. Want pas als ze dat aanbod aantrekkelijk vinden, dan zullen ze bestellen. Het is de taak van jouw bedrijf om klanten en prospecten in de customer journey op een fijne én deskundige manier van de waarde van je aanbod te overtuigen.

HELD

Jouw klant is de held

 communicatie

Jouw strategie stuurt je communicatie

We zorgen ervoor dat je communicatie overal op het juiste pad blijft. Dankzij een digitale strategie hou je altijd een duidelijk doel voor ogen. Dankzij het brand design herkent iedereen aan beeld, toon en tekst dat jij het bent. En dankzij de merkstrategie blijven jouw bedrijf en jouw aanbod uniek en niet te imiteren.

WAT Kan je verwachten?

Nick en zijn team deden onze online verkopen in België en Nederland stijgen met 30% en zorgden daarbij voor meer terugkerende klanten

Evert Vanderstegen

Boomschorslimburg

      CASE

Project

DIGITALE STRATEGIE PROJECT

Meer nieuwe klanten en meer verkopen aan bestaande klanten

Voor Boomschorslimburg verhoogde we niet enkel de nieuwe klanten. Door middel van interessante blogberichten en direct klantcontact genoten zij tevens ook van meer terugkerende klanten.

Klant

Boomschorslimburg

digitale strategie

Benieuwd?

LET’s START!

BEZOEK ONS

Berkenstraat 16
3665 As (België)

Contact

hello@bevisual.be
+32 494 71 15 77

Copyright © 2024 All right reserved.